Saturday, 7 September 2013

Hisapan Pertama

Peristiwa yang pasti membuatkan aku melancap bila teringatkan balik...Masa tu aku baru jer bekerja kat tempat baru di KL dan takder awek masa tu. Aku nih kalau jln sengsorang...memang buat muka innocent...control beb... Dalam tak sedar ada satu makwe nih asyik daring kat aku dekat tempat menunggu bas depan Ampang Square tu sewaktu aku balik kejer... Dah lama rupanya dia perhatikan aku.. aku biasa ler..buat muka innocent... malu pun ada.. hahaha

Until oneday, kitaorg naik bas yg sama dan dia duduk kat depan aku.. tiba2 saja .. masa bas jalan dia duduk sebelah aku...dia nak berkenalan katanya... aku dalam keadaaan terpinga2 setuju jek. Dia nih memang lawalah orgnya...seakan2 cina...rambut panjang, body dia okaylah gaks... ada isik...putih melepak...memang taste aku ler.

Sejak itu kami rapat dan hingga satu malam dia ajak aku datang umah dia dan ambik dia dating naik keter mak dia. Aku set jer. Kami pun berjalan round KL malam tu. Tiba2, dia menyuruh aku berhenti keter kat satu tempat gelap..(kat celah building apa..aku pun tak ingat)...

Dia menoleh ka arah ku dengan muka yg amat seksi..bibirnya yang kemerahan kerana dek gincu amat seksi... aku nih memang cepat stim kalau tengok bibir pompuan nih....Aku terpinga2...tapi batangku pada masa tu dah mulai naik dah. Tanpa bicara, dia merapatkan dadanya pada badan ku...aku terpaksalah tarik seat keter kebelakang sket... batangku semakin keras... banyak dah kot air mazi yg kuor masa tu....

Aku nih nak dikatakan baik sangat tak jugak... selalu jugak aku layan filem blue dan melancap....biasalah org lelakikan...hahaha.. Berbalik pasal citer tadi....dia mencium perlahan2 bibir aku nih... dan bila saja terkena ciuman dia... aku semakin galak...nafsu aku semakin kuat berahinya... aku pun berkuluman lidah dengannya hampir 10 minit...sesak aku dibuatnya...fikiran aku melayang seketika (khayal ler tu) maklumlah pertama kali cium pompuan nih...

Tiba2 dia berbisik..dia nak tengok batang ku...ku tanya kenapa?...(bodoh & lurus bendul aku masa tu)... dia tak menjawab lalu kembali mencium leher aku...dia kata leher aku seksi...ahahhah..tergelak laks aku... tiba2 tangan dia terus melekat kat batang aku dari luar seluar jeans aku....aku tersentak dan batang ku berdenyut2....tanpa byk cakap...dia suruh aku membaringkan seat keter tempat aku duduk...aku seperti budak baru belajar, ikut jer (memang pun)....Dia mengusap2 batang aku dari luar seolah2 mintak keizinan dari aku agar berinya pada dia....Aku dah memang tak tahan lagi masa tu...lalu aku terus membuka zip seluar aku... zassss... tertegak keluar batang aku... dalam 6 inci kot...

Dia terus mengengam batang aku dan melancapkannya... lutut ku dah mengigil2 tahan kesedapan. Tanpa disuruh dia terus menghisap batang aku yg masih teruna masa tu...ahhhhhhhhh.... aku mengeluh kesedapan.... dia menghisap dan mengulum batang aku dengan rakus sekali...sampaikan telur2 aku pun dinyonyotnya. Macam nak terpancut jer aku rasa...tahan tahan... aku rasa dia nih memang dah ada pengalaman...

Lama juga dia menyonyot batang aku sampai hilang gincu bibir dia... aku masa tu tahan jek kenikmatannya sambil tangan aku bermain2 dengan puting tetek dia yang semakin lama semakin besar. Tiba2 aku rasa dah nak terpancut... aku cakap kat dia yg aku dah nak terpancut... dia tak peduli sambil terus menghisap2 sambil melancap2kan batang aku....macam budak kecik jumpa puting gayanya...(dalam hati aku ...memang dah kaki hisap batang dia nih).....Aku dah tak tahan lagi dan terus terpancut air maniku ke dalam mulut dia....dia menjeling kat aku sambil tersenyum...aku tengok habis air mani aku masuk dalam mulut dia...takut gaks aku nanti meleleh keluar kat keter bapak dia nih....aku tersenyum kepuasan.

Lepas dia telan semua air mani aku...dia kembali nak cium aku sambil tangannya masih memegang dan mengusap batangku...dia nak cium aku..namum aku tolak pasal tak mahu bau air mani aku sendirik...lepas tu aku pun start enjin kereta nak balik...sepanjang masa nak balik pun...sempat dia nyonyot batang aku lagi... sejak dari peristiwa itu dia sering blowjobkan aku.. Dia kata dia suka batang aku...Yang herannya..aku tak penah nak fuck cipap dia....aku prefer blowjob jek...

7 comments:

  1. Replies
    1. TERUPDATE GUYS !!!!

      COLLECTION VIDEOS PORN HD KOREAN
      COLLECTION VIDEOS PORN HD JAPAN
      COLLECTION VIDEOS PORN HD ARABIAN
      COLLECTION VIDEOS PORN HD EROPA

      video porn terbaru dibawah ini ^_^

      STREAMING VIDEO BOKEP: WEBCAM SEX GRATIS
      STREAMING VIDEO BOKEP: KOLEKSI GURU SEKSI HOT
      STREAMING VIDEO BOKEP: GOYANG HOT ABG BUGIL

      STREAMING VIDEO BOKEP: CAMFROG SEKS CEWEK CUTE
      STREAMING VIDEO BOKEP: SI TOKET BESAR BIBIE JULIUS STRIPTIS
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO NGENTOT MAWAR BIDADARI CANTIK DAN SEKSI

      STREAMING VIDEO BOKEP: FREE PORN THAILAND
      STREAMING VIDEO BOKEP: PINK TV HD
      STREAMING VIDEO BOKEP: PLAY BOY TV

      STREAMING VIDEO BOKEP: DOSEN SEKSI PUJAAN MAHASISWA
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO NGENTOT JILBAB CANTIK MULUS
      STREAMING VIDEO BOKEP: DOSEN BUANG AIR KECIL DI INTIP

      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO TANTE KLIMAKS PADA SAAT NGENTOT
      STREAMING VIDEO BOKEP: CANTIKNYA ANAK IBU KOS
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO ANAK SMP MESUM SAMA PACARNYA DI RUANG TAMU

      STREAMING VIDEO BOKEP: MEMEK MERAH MERONA
      STREAMING VIDEO BOKEP: MULUSNYA SELANGKANGAN TEMANKU
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO ANAK SMP MESUM DI MOBIL

      STREAMING VIDEO BOKEP: BINTANG PORNO KOREA ML DI PANTAI
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO CEWEK SUKA TAMPIL BUGIL DEPAN CERMIN
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO BUGIL ARTIS DUNIA

      STREAMING VIDEO BOKEP: MEMEK PUJAAN PARA LELAKI
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO BUGIL ANAK SMA

      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO INDAHNYA TUBUH GADIS SEBELAH RUMAHKU
      STREAMING VIDEO BOKEP: CEWEK MASTURBASI MUNCRAT
      STREAMING VIDEO BOKEP: EKSPRESI WANITA KETIKA HORNY

      STREAMING VIDEO BOKEP: KOLEKSI VIDEO-VIDEO MODEL IGO
      STREAMING VIDEO BOKEP: FANTASY NGENTOT DI PANTAI
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO NGENTOT DIDEPAN UMUM

      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO NGECROT DI TOKET MULUS TANTE
      STREAMING VIDEO BOKEP: FANTASI NGENTOT DI PINGGIR PANTAI
      STREAMING VIDEO BOKEP: VIDEO NGENTOT DENGAN ARTIS KOREAN



















































































































































      akun twitter cewek bispak langsung follow (Tiara Bunga) => @tiara35933362


      Balas

      Delete